Wolf Lubricants

2.154.914 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η επιλογή του σωστού λιπαντικού και η τακτική παρακολούθηση της στάθμης του είναι θέμα ζωτικής σημασίας. Χωρίς λιπαντικό δεν νοείται η λειτουργία του κινητήρα, αφού αμέσως έρχεται η καταστροφή του. Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία κατασκευής των κινητήρων των αυτοκινήτων, τόσο πιο υψηλές είναι οι απαιτήσεις των λιπαντικών που θα κληθούν να τους προστατεύσουν. Έτσι θα πρέπει να επιλέξετε προϊόντα που πληρούν πρότυπα, προδιαγραφές και διεθνείς κανονισμούς. Σημαντικό καθώς όλα οδηγούν στην κατάλληλη χρήση - προστασία – λίπανση του κινητήρα με στόχο ασφάλεια, επιδόσεις αλλά και καλύτερη μεταπωλητική αξία(για τον κάτοχο του οχήματος).

Τέτοια λιπαντικά είναι και αυτά της Wolf. Αποστολή τους είναι να αναζωογονούν τους σύγχρονους και απαιτητικούς κινητήρες των αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλότερη απόδοση τους και την μακροζωία τους. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Βέλγιο παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. Φυσικά, τα λιπαντικά της υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών οχημάτων.

Με παρουσία στο WRC

Η μεγάλη ποιότητα και η άριστη απόδοση των λιπαντικών της Wold φαίνεται και από το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα του WRC από το 2019. Επιπλέον, μέσα από τις απαιτητικές δοκιμασίες που καλούνται να περάσουν τα αυτοκίνητα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι αποδεικνύεται και η μεγάλη ανθεκτικότητα τους και η ικανότητα τους να διατηρούν τις ιδιότητες κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την Autostatus

Tα λιπαντικά της Wolf υπάρχουν και στην ελληνική αγορά μέσω της Autostatus I. & M. Τσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε., η οποία είναι και η αποκλειστική αντιπρόσωπος της μάρκας στην χώρα μας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πολέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο των ειδών αυτοκινήτων με εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στο Ηράκλειο. Αντιπροσωπεύει εργοστάσια από όλο τον κόσμο στον τομέα των λιπαντικών, αξεσουάρ, φίλτρων, μπαταριών και χημικών προϊόντων.


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

ford
NISSAN